Cos cumparaturi
Cosul de cumparaturi este gol
Autentificare clienti
Newsletter
SOCIAL MEDIA

Skype Yahoo

Termeni si conditii

Conditii generale
Continutul acestui site, texte, fotografii, logo-uri si toate materiale afisate pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea SC KIT XENON TUNING SRL


SC KIT XENON TUNING SRL acorda acces liber la acest site pentru vizualizare si pentru a fi utilizat in scopuri necomerciale. Materialele de pe acest site nu pot fi reproduse partial sau integral sau modificate fara acordul scris al Kit Xenon Tuning.

Produsele comercializate prin intermediul www.dectane-romania.ro sunt noi,se gasesc �in ambalajul original al producatorului si la livrare vor fi insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Fotografiile produselor au caracter informativ.

Garantia produselor

Produsele comercializate de SC KIT XENON TUNING SRL, sunt interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor si listelor editate de producatori. Solicitarea si acordarea garantiei produselor comercializate sunt in conformitate cu prevederile Legii 449/2003 actualizata la data de 27/12/2008.

Produsele comercializate de SC KIT XENON TUNING SRL beneficiaza de garantie. Reclamatiile prin care se sesizeaza defectiunile se vor transmite in atentia  SC KIT XENON TUNING SRL in maxim 30 zile de la ridicarea produsului.

Reclamatiile referitoare la neconcordanta dintre produs si factura se accepta numai in cazul sesizarii in scris in atentia SC KIT XENON TUNING SRL, in maxim 24 de ore de la primirea produsului de catre cumparator.

Conditiile de garantie sunt parte integranta a documentelor de vanzare - cumparare prin semnarea facturii fiscale sau plasarea unei comenzi online, cumparatorul declarand ca a luat la cunostiinta prevederile acestor documente.

SC KIT XENON TUNING SRL in calitate de vanzator va aranja si dispune efectuarea reparatiei defectiunii sau inlocuirea produsului. Inlocuirea produsului va avea loc doar in situatia in care defectiunea sesizata nu poate fi reparata. Nu se accepta restituirea in vederea inlocuirii a produselor comercializate in cadrul promotiilor.

Reparatia sau înlocuirea produselor va fi făcută în cadrul unei perioade rezonabile de timp care nu va depăþi 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a adus la cunoþtinţă vânzătorului (SC KIT XENON TUNING SRL) lipsa de conformitate a produsului.

SC KIT XENON TUNING SRL in calitate de vanzator este exonerat de raspundere privind acordarea garantiei sau garantia poate fi anulata in urmatoarele cazuri:

 • Piesa nu a fost montata intr-un atelier de specialitate / autorizat;
 • Piesa s-a defectat din cauza unui montaj incorect sau din cauza montarii impreuna cu piese conexe defecte sau modificate;
 • Piesa a fost gresit aleasa sau a fost utilizata pentru alt scop decat cel indicat in catalogul producatorului;
 • Piesa nu a fost identificata corect din cauza prezentarii de catre cumparator a unor date eronate;
 • Piesa s-a uzat sau deteriorat din cauza suprasolicitarii, intretinerii necorespunzatoare a autoturismului;
 • Autoturismul pe care a fost montata piesa a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare (raliuri, competii sportive, taximetrie, etc);
 • Autoturismul pe care a fost montata piesa a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, electrice, mecanice);
 • Piesa prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari;
 • Piesa prezinta semne de uzura anormala.

Piesele / produsele care fac obiectul unei reclamatii in garantie vor fi insotite de urmatoarele documente:

 • factura si chitanta respectiv factura si bonul fiscal;
 • certificatul de garantie care a fost eliberat la vanzarea piesei;
 • dovada montarii intr-un service autorizat (deviz de manopera);
 • copie a certificatului de inmatriculare al autoturismului;

In cazul in care cumparatorul nu poate prezenta exact natura / caracteristicile defectiunii se recomanda clientului sa sustina reclamatia in garantie cu poze ce vor fi transmise in atentia vanzatorului la adresa de mail: garantii@kitxenon.ro.  

SC KIT XENON TUNING SRL in calitate de vanzator accepta returnarea produselor in maximum 7 zile lucratoare de la livrare, dar DOAR DACA etichetele de livrare a cutiilor produselor au fost pastrate intacte.

Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei va fi impartita respectiv suportata astfel:

 • de la cumparator catre SC KIT XENON TUNING SRL - plata va fi efectuata de catre client;
 • de la SC KIT XENON TUNING SRL catre cumparator - plata va fi suportata de catre SC KIT XENON TUNING SRL.


 

 

 

Modalitati de plata:

 • paypal
 • card bancar ( visa /mastercard/maestro)
 • tranfer bancar/ordin de plata
 • plata la livrare/ ramburs

Stocuri si livrari:

 • culoarea verde la stoc, produsul se livreaza in 1-5 zile (daca este disponibil pe stoc in romania se livreaza in 24 ore)
 • culoarea galben la stoc, produsul se livreaza in minim 14 zile
 • culoarea rosie la stoc, produsul se livreaza in minim 30 zile

Livrare

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se face prin GLS sau Fan Courier Express in ziua plasarii comenzii.

Costul livrarii este 30 ron pentru orice produs comandat catre orice oras din Romania.
Livrarea se face in 24h cu exceptia conditiilor exceptionale ( coduri portocalli-galbene de ninsoare, catrastrofe naturale etc.).
Toate produsele vor fi livrate insotite de factura fiscala si certificatul de garantie daca este cazul. Coletul va fi adus la adresa de livrare de catre curier o singura data. Daca acesta nu va gaseste la adresa respectiva, are obligatia sa va anunte telefonic ca a ajuns coletul si ca puteti sa il ridicati de la sediu.
VA RUGAM DESFACETI COLETUL IN FATA CURIERULUI . RESPONSABILITATEA DETERIORARII EXPEDITIEI PE TIMPUL TRANSPORTULUI REVINE FIRMEI DE CURIERAT DACA COLETUL ESTE DESFACUT IN FATA CURIERULUI. DACA COLETUL NU ESTE DESFACUT IN FATA CURIERULUI RESPONSABILITATEA DETERIORARII EXPEDITIEI REVINE CUMPARATORULUI.

Pachete pierdute sau distruse
In cazul pachetelor/produselor distruse sau a accidentelor, toate cauzate in timpul livrarii, vom returna clientului suma intreaga dar pana la un maximum de 700 lei acoperit de asigurare.
Preturile de pe site-ul www.dectane-romania.ro contin Tva. Preturile sunt valabile doar la produsele care sunt in stoc sau au stoc limitat.
In cazul platii in avans prin "Transfer bancar" sau "Plata online prin card", termenul de livrare se masoara din momentul intrarii intregii sume in contul� SC KIT XENON TUNING SRL.

Returnari si restituiri plata
Satisfactia clientilor este foarte importanta pentru noi, de aceea serviciile noastre vin in intampinarea nevoilor clientilor nostri. Acceptam returnarea produselor in maximum 7 zile lucratoare de la livrare, dar DOAR DACA etichetele de livrare a cutiilor produselor au fost pastrate intacte. Acest lucru este obligatoriu, pentru ca restituirea sumei de bani sa fie realizata. Fara integritatea acestor etichete, nu vom realiza restituirea sumei de bani incasate in urma comenzii.
In cazul unei returnari, vom restitui SUMA INTREAGA platita pentru produse.
Nu restituim costurile de livrare si nici costurile de expediere inapoi a coletului.
Restituirea banilor se va face fie prin ordin de plata catre un IBAN ales de client, sau catre un cont de Paypal, dar DOAR DUPA primirea la sediul nostru a produselor comandate.
Orice instiintare legata de vreo avarie sau lipsa a produselor din pachet, va fi realizata in maximum 24 ore de la data primirii coletului.

Cum sa returnati un colet:
- Trimite-ti inapoi coletul avand etichetele intacte, sau impachetati fostul colet intr-o cutie noua.
- Plasati in colet si factura trimisa de noi.
- Nu plasati alte etichete sau autocolante peste etichetele existente.
- Va sugeram sa folositi un serviciu postal sau curierat cu asigurare.
- Responsabilitatea pentru returnarea produselor apartine in totalitate clientului. Nu suntem raspunzatori pentru colete pierdute sau distruse.

Confidentialitate

Kit Xenon TUNING SRL in calitate de proprietar al site-ului www.dectane-romania.ro se angajeaza sa pastreze caracterul confidential al informatiei furnizate de catre dumneavoastra la accesarea si completarea formularului electronic de inscriere.

Utilizarea informatiilor personale

Informatiile despre dumneavoastra pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii produselor Dectane in Romania:
- procesarea cererilor Dumneavoastra;
- solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre Dumneavoastra;
- realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor Dectane;
- contactarea Dumneavoastra (inclusiv prin posta, email sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale Kit Xenon Tuning SRL